Wie is Harma?

“Ik geef mensen een nieuwe richting, meer plezier, meer balans en eigenwaarde”.

Ik ben Harma Stevens -transformationeel mediator- (klinkt ingewikkelder dan het is). Transformationeel wil zeggen dat ik je gedurende het mediationproces ga begeleiden door je een spiegel voor te houden, gebaseerd op de 4 H’s.

 1. Hoofd
  Inzicht krijgen in de situatie. Begrijpen wat er aan beide kanten speelt en het bedenken van oplossingen. De ratio.
 2. Hart
  Openstaan voor verschillende gezichtspunten en je hart laten spreken. Het ontrafelen en bepalen van ideeën, wensen en motivaties. De emotie.
 3. Handen
  Het “plan van aanpak”, alles wat we in goed overleg hebben geconstateerd in de praktijk brengen. Het resultaat.
  En dan is er nog een vierde, unieke, pijler:
 4. Harma
  Ik ben officieel gecertificeerd MfN register mediator en gespecialiseerd als -transformationeel mediator-. Ik werk vanuit een persoonlijke, nuchtere en professionele benadering. Mijn kracht is dat ik goed en objectief kan luisteren, de boodschap achter de woorden versta en kan waarnemen zonder oordeel.

  Ervaring leert dat strijdende partijen niet alleen de oorzaak zijn, maar ook de oplossing voor een conflict in zich dragen. Dat is soms confronterend, maar altijd helder en met respect voor beide partijen. Ik laat je zien waar de angel zit en begeleid je in een visie en aanpak om te komen tot een oplossing waar beide partijen zich volledig in kunnen vinden. Kortom: 100% Mediation.